Crestron VisionTools Pro-e

Crestron VisionTools Pro-e

Безплатно
VisionTools Pro-ъ-цялостна crestron със сензорен екран, дизайн на софтуер
Оценка
5.0  (1 глас)
Вашият глас
Резултат
2.7
Последна версия:
6.1.4.30 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Crestron Electronics Inc.
VisionTools Pro-ъ (файл vtpro-e) представлява цялостна система за crestron сензорен дизайн на софтуер.
С помощта на W Професионален-e, програмисти, без специални кодове или знания може да създаде зашеметяващ тъчпад и XPanel интерфейси, които са напълно интегрирани с мрежата за управление на crestron.
Почти неограничен брой възможности за избор на дизайн включва в себе си изскачащи страници, които могат да показват контроли за аудио-и видеооборудование, мулти-режим на бутони и плъзгачи за включване на ярки цветове, както и 3D ефекти, техника Synapse™ изглаждане на графика, динамичен текст, видео и компютър, звук и др.
От сваляне шаблони за дизайн, икони, и теми, които непрекъснато се разширяват, за развитие на по-лесно и по-бързо, отколкото когато и да било.
VisionTools Pro-ъ-това е портала за електронна®контрол 2 XPanel технология, която създава графични потребителски интерфейси за десктоп, уеб браузъри, таблети и смартфони, които изглеждат и работят по същия начин като Іѕуѕбыл на crestron® touchpanels. VisionTools Pro-ъ дава възможност за конвертиране на съществуващите конструкции на тъчпада е в XPanel дизайн и обратно.
Информацията е актуализирана на: