Crestron VisionTools Pro-e

Crestron VisionTools Pro-e

Ilmainen
VisionTools Pro-e on kattava Crestron kosketusnäyttö suunnittelu ohjelmisto
Käyttäjän arviointi
5.0  (1 äänestä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.7
Uusin versio:
6.1.4.30 (Katso kaikki)
VisionTools Pro-e (VTPro-e) on kattava Crestron kosketusnäyttö suunnittelu ohjelmisto.
Käyttämällä VT-Pro-e, ohjelmoijat, joilla ei ole erityistä koodausta tai asiantuntemusta, voit luoda upeita kosketuspaneeli ja XPanel liitäntöjä, jotka ovat täysin integroitu Crestron control network.
Käytännössä rajaton suunnittelu vaihtoehtoja ovat esimerkiksi pop-up-alasivuja, joka voi näyttää liikenteen ohjauslaitteet AV-laitteet, multi-mode-painikkeita ja liukusäätimiä, joissa kirkkaat värit ja 3D-tehosteita, tarkat Synapse™ anti-aliasing-grafiikka, dynaaminen teksti, video ja tietokone windows, ääntä, ja paljon enemmän.
Ladattavat suunnittelu malleja, kuvakkeet ja teemoja, jotka ovat jatkuvasti laajentunut, kehitys on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan.
VisionTools Pro-e on portaali e-Control®2 XPanel-tekniikka, joka tuottaa graafisia käyttöliittymiä PC-työasemat, Web-Selaimet, kämmentietokoneet ja Pda-laitteita, jotka näyttävät ja suorittaa aivan kuten Crestron Isys® touchpanels. VisionTools Pro-e mahdollistaa valmis muuntaminen nykyisten touchpanel malleja XPanel malleja ja päinvastoin.
Tiedot päivitetty: